Google+ Nekretnine Subotica: PROFESIONALNI OGLASI NEKRETNINA - SUBOTICA

PROFESIONALNI OGLASI NEKRETNINA - SUBOTICA


PROFESIONALNI OGLASI NEKRETNINA - SUBOTICA 
Svoj oglas za kupovinu, prodaju ili izdavanje nekretnine u Subotici možete postaviti na jednom od naših profesionalnih sajtova. Postavljanje oglasa jeste potpuno besplatno i pruža Vam možda i najveće pogodnosti za oglašavanje. Pošto je to profesionalni sajt, koji se bavi besplatnim oglašavanjem nekretnina u mnogim gradovima i mestima a samim tim i u Subotici, neophodno je da se pre toga registrujete. Vaš mejl i lozinka prilikom same registracije, nigde neće biti objavljen. Posle registracije možete postaviti Vaš oglas, dobijate Vašu ličnu oglasnu tablu i pogodnost da možete svoje oglase da menjate u svakom momentu, kada Vi to zaželite. 
Pošto postavite Vaše oglase za nekretnine u Subotici, zainteresovani potencijalni kupci mogu da Vam šalju mejlove, preko posebnog našeg obrazca i pitaju Vas direktno bilo šta u vezi nekretnine koju ste Vi postavili a da se pri tom ne otkrivaju Vaši kontakt podaci. 
Naravno, postavljanje oglasa je u ovom sitemu oglašavanja više nego lako, a uz tekst Vašeg oglasa možete postaviti i 5. fotografija uz svaku nekretninu u Subotici, kako bi pojasnili potencijalnom kupcu o kakvoj se to nekretnini radi.